duminică, 24 iunie 2012

Interviu cu mine la Agurita

Dragi ingerasi, pana ma simt eu mai bine si revin cu postari noi, va invit sa cititi interviul pe care i l-am acordat Aguritei. Agurita este o persoana deosebita si cu o gandire profunda, asa ca intrebarile nu sunt dintre cele mai simple :), iar raspunsurile mele sunt cam lungi, am uitat sa ma mai opresc :) Multumesc mult, draga Agurita! Interviul il puteti citi aici.
Sa aveti o duminica placuta!

6 comentarii:

  1. ValentynaS Bratosin25 iunie 2012 la 01:39

    lung interviul dar f. interesant...chiar vroiam sa stiu cat mai multe despre tine, Iulia! ...ai raspuns exact ca o vedeta sau ca un ziarist/jurnalist. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2.       Mi-a placut tare mult interviul, desi l-am citit pe tot cam intr-o jumate de ora ca nu m-au lasat copiii :). Ma bucur ca am mai aflat cate ceva despre tine, despre cum gandesti in legatura cu anumite lucruri, despre ce iti place sa faci si nu numai. 
          Multumim Auguritei pt interviu dar si tie pt ca ne-ai raspuns asa de sincer la intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos interviul.Ma bucur ca am avut ocazia de a afla cat mai multe lucruri despre tine.Intr-adevar se vede ca esti o persoana deosebita. Ma bucur foarte mult ca te-am descoperit, iar pt.asta trebuie sa-i multumesc si Janei;)Ea te-a recomandat si stiam eu ca imi recomanda ceva "bun si de calitate":)Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Vali, asa sunt eu: uit sa ma mai opresc :) Am raspuns ca o vedeta? :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, poate raspunsurile mele au suparat anumite persoane, insa imi asum acest lucru. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. De asemenea, ii multumesc si lui Jane. Va pup pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere