luni, 25 martie 2013

Cristian Lay - afacere si calitate!



Salutare, ingerasi! Presupun ca majoritatea dintre voi ati auzit de Cristian Lay, insa cat de bine le cunoasteti produsele?

Cum se autodefinesc?
Cristian Lay se distinge inca din 1892 prin design, gasind formula perfecta de a oferi bijuterii, cosmetice si parfumuri accesibile tuturor, armonizand tendinta avangardista cu tendinta orfevra…”
Inca de la inceput, compania Cristian Lay a extins liniile sale de produse, dispunand in prezent de o gama variata de articole, incepand de la bijuterii si ceasuri pana la cosmetica, moda si accesorii.
Modelul special de gestionare si comercializare a firmei impreuna cu deosebita flexibilitate, creativitate in design si calitate a articolelor pe care le comercializeaza Cristian Lay au permis companiei o expansiune internationala rapida, datorita excelentei primiri de care s-au bucurat produsele sale in toate cele 15 tari in care este prezenta.
Activitatea companiei consta in fabricarea si comercializarea de bijuterii, ceasuri, cosmetice, imbracaminte, incaltaminte si accesorii.
Cristian Lay are cea mai mare fabrica de bijuterii din Europa folosind aur, argint si alte metale pretioase, pietre pretiose si semipretioase.
Ceasurile au un design unic si prezentam o colectie variata pentru intreaga familie. Cosmeticele au formule proprii, tin cont de ultimele descoperiri in domeniu, satisfac cele mai sofisticate femei si sunt fabricate in laboratoarele din Spania.

Parerea mea?
Cristian Lay vinde diferite categorii de produse, sistemul fiind acelasi ca in cazul Avon sau Oriflame, numai ca produsele mi se par de o calitate superioara. Daca deveniti reprezentant veti avea anumite reduceri, mai multe detalii gasiti aici, iar daca vreti sa aruncati o privire peste catalog, il gasiti aici

Am selectat si cateva poze cu produsele Cristian Lay, sa-mi spuneti ce parere aveti.


















Ce parere aveti? Va plac bijuteriile Cristian Lay? Eu ador ceasurile de la ei. Daca "aruncati un ochi" pe catalogul lor, cu siguranta, veti gasi produse care sa va placa.

Pupici si multe zambete!

4 comentarii: