sâmbătă, 8 iunie 2013

Cele mai enervante personalitati de la TV

Daca am face un sondaj printre telespectatori, primele doua locuri in "Top cele mai enervante personalitati de la TV", ar fi ocupate de catre "ciocanitoarea" Andreea Pora si de catre "atotstiutoarea" Monica Tatoiu, insa nu stiu care ar iesi "number one" pentru ca ambele sunt la fel de enervante.



Cum deschizi televizorul, sigur pe un post TV e Pora care il slaveste pe Basescu, iar pe un altul e madam Tatoiu care-si da cu parerea despre orice.
Dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei in 2004 (din partea PUR) cu un scor jenant, doamna ex-Oriflame a ajuns la pensie si s-a "retras" in toate studiourile TV. 
Daca e rost de maimutareala, se transforma in punk-ista si se duce la Maruta.


Fie ca se vorbeste despre politica, sex, caini fara stapan, copii abandonati, accidente rutiere, economie, cultura, doamna "Stie-Tot" nu se poate abtine sa nu-si exprime parerea. Dintr-o doamna de afaceri s-a transformat intr-un personaj din "Harap Alb", varianta contemporana. In timp ce alti pensionari din Bucuresti isi plimba nepotii in Parcul Herestrau sau joaca table in Parcul Cismigiu, "Stie-Tot" joaca sah cu nervii nostri pe la toate posturile de televiziune. Marea mea surprindere a fost sa o vad la TV in data de 1 ianuarie sau in prima zi de Pasti. E clar ca nici banii si nici casnicia fericita nu-i alunga plictiseala. Probabil e deprimant sa nu mai fie mii de oameni de la Oriflame care sa te ridice in slavi. Mai exista o explicatie: "Stie-Tot" a afirmat ca e interesata de o candidatura la europarlamentarele din 2014. Daca e aleasa, la cate "stie", va avea o activitate fulminanta in Parlamentul European. Totusi, sa vedem partea buna: spre deosebire de EBA, vorbeste limba romana.

Sa nu uitam de celalalt personaj, la fel de pitoresc: "Ciocanitoarea" Andreea Pora.


Dupa ce in octombrie 2008 si-a incheiat colaborarea cu Hotnews din cauza unor acuzatii de plagiat, "Cioc, cioc despre Guvernul Boc" pe la B1.


Dupa caderea guvernelor Boc N+1 si Ungureanu, a lasat-o mai usor cu slavirea PDL-ului, dar a continuat slavirea "Ciclopului" si denigrarea USL-ului. In multe discutii despre USL are dreptate, dar e ingrozitor de enervanta atitudinea "Ciocanitoarei" care-l descrie pe "Ciclop" ca pe un "salvator al tarii". Referitor la plagiatul lui Ponta avea dreptate: cine poate analiza mai bine un plagiat decat un plagiator?

De cand cu coabitarea "Mickey Mouse" - "Ciclop", apare si la noul "OTV" - Romania TV. S-a mai domolit in privinta lui Ponta, dar i-a ramas Crin Antonescu pe post de tinta.
Printre frecventele aparitii TV, "Ciocanitoarea" infuleca (la propriu) la dineurile "Ciclopului".

Filmuletul se poate vedea aici.

Dupa cinele bogate de la Cotroceni sau Ateneul Roman, revine in studiourile TV si, atunci cand nu mai are argumente, pleaca din platou.

Ce spuneti, cine sa fie pe locul 1? :)

PS: Postarea e un pamflet si trebuie tratata ca atare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu