joi, 8 august 2013

Imparte o Coca Cola cu DNA!

Acum cativa ani eram convinsa ca nu ma mai surprinde nimic in tara asta. Se pare ca m-am inselat: conform caietul de sarcini al Directiei Nationale Anticoruptie, aceasta institutie, care are rezultate "remarcabile" in combaterea coruptiei din Romania, intentioneaza sa achizitioneze sticle de Coca Cola  de 0,5 L, detectoare de radar, posete de dama, agende, laptopuri, ceasuri de mana, casti audio, etc. cu scopul ca aceste produse sa fie dotate cu sisteme de inregistrare (mini-camere video, microfoane, s.a.m.d.).



Informatia nu s-ar fi aflat daca valoarea acestei achizitiei nu ar fi fost de 330.000 RON si DNA nu ar fi fost obligat prin lege sa publice aceste informatii.
Nu stiu ce parere aveti voi, insa eu nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Cei de la DNA or fi fost inspirati de reclama Coca Cola "Imparte o Coca Cola cu..."? Au facut un studiu si au observat ca marii corupti din tara asta nu beau Coca Cola? Eu le-as recomanda sa organizeze o achizitie publica de hartie igienica si absorbante: sunt mai ieftine si le folosim mai des decat ne permitem sa ne cumparam un laptop nou sau un ceas de firma. In plus, au acces la cele mai intime momente din viata fiecarui cetatean roman, inclusiv la fiecare bas (=flatulatie). Nu pot decat sa felicit DNA-ul pentru aceasta "initiativa" ( a se citi constipatie intelectuala urmata de balonare si flatulatie)!

7 comentarii:

  1. Anju,ai dreptate.....dar ce bine de noi ca nu avem bani sa ne cumparam acele lucruri ;)
    pupic :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Anju,ai dreptate.....dar ce bine de noi ca nu avem bani sa ne cumparam acele lucruri ;)
    pupic :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, ce au reusit sa scoata! :))
    Se duce naibii tara asta.. Ai dreptate cu ce le-ai sugerat! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu imi vine sa cred ce se intampla in unele Directii ! Romanii de-abia traiesc de pe o zi pe alta si Directia asta mai corupta decat cele corupte , achizitioneaza asa ceva !!! Vai de noi si de tara asta , unde au ajuns pe functii mari toti parvenitii , sarantocii cu licee si facultati facute la distanta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucica, in apa de la robinet inca nu se pun microfoane :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alex, nici nu stiu daca e mai mult de plans sau de ras :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paunito, dupa '89 au aparut zeci si sute de agentii de toate felurile doar pentru a se mai crea niste posturi si salarii pentru clientele politica :(

    RăspundețiȘtergere