joi, 12 septembrie 2013

Concurs - Angelli te trimite in Creta!

Salutare, ingerasi! Cu totii admiram peisajul superb al toamnei, dar, cu siguranta, ne-ar prinde bine inca o vacanta intr-un loc insorit pentru a sfida vremea ceva mai capricioasa din aceasta perioada. 
Daca aveti in continuare chef de distractie si de relaxare, Angelli vine cu o veste super: urmeaza o megavacanta in Creta. Mai exact, Angelli continua megapetrecerea cu un concurs la care marele premiu consta intr-o excursie in Creta de 4 zile pentru 2 persoane. De asemenea, zilnic poti castiga premii cool, ce constau in: frapiera, cele 3 sortimente de aperitive frizzante, tricou, sapca si 5 pereche de ochelari.



Cum participi la acest concurs? Nimic mai simplu: cumperi oricare sticla de Angelli participanta la promotie si trimiti numarul bonului fiscal prin SMS la 1812 (tarif normal) sau online pe www.megapetrecerea.ro. Sticlele participante la promotie sunt: aperitivele frizzante, vinurile spumante si cocktailurile de fructe Angelli. Ultima zi de concurs este 30.09.2013. Mai multe detalii gasiti aici.


Mult succes tuturor si o zi minunata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu